3

vs

Bilmem kaç zaman aradan sonra tekrardan buralarda bişeyler karalamaya karar vediğimde, öncelikte sayfamı taşıdım.
Bunu eski- kıl -ergen melleeq adından kurtulmak için yaptım.
Gerçi başka yerlerde hala kullanmak durumunda kalıyorum ama,özellikle özel bi kaç parça şey paylaştığımı hatırladıkça bununla beraber o adı da kullandığımı düşündükçe iyiden bi tiksinti gelmişti yazdığım şeylere .
Şimdi eski yazdığım saçmalıklarımı silmemek için kendimi frenliyorum.Bir süredir eski yazılarımı okumamak için de kendimi zor tutuyordum ,fakat biraz önce alamadım gözlerimi; sayfalar arasında dolaşıp eski "ben"i araştırdılar.
Sonuç tahmin ettiğimden de öteye geçti.Kısaca sonuca geçeyim.
Kendi adıma kendime dair bazı çıkarsamalar yapmam açısından baya iyi olduklarını düşünüp silmemeye karar verdim-üşenmedim de değil aslında.Çünkü okuduğumda aklımda kalan kısmından bin kat kötü olduklarını gördüm .
Neden hiçbirşey beğenmez oldum bilmiyorum ama tek bildiğim bazen gerçekten buralara bişeyler yazıyo olmaktan utanıyorum... Kendim bile gözlerimi kaçırarak baktığım bazı ruh hallerimi en kötü en bi "moda" şekilde ve yazı tavrında hadi okuyun diye koymuşum sanki .
E haliyle bunları tanıdığım veya tanımadığım birilerinin okuyabilme ihtimali de düşündükçe bi rahatsızlık veriyor.Ben bu durumun çok haklı nedenleri olduğunu kendimce bilsem bile kendi geçmişimden iki gün öncemden kaçmak olarak adlandırdım şimdi şimdi.
O zaman niye böyle tehlikeli bi yerde bişeyler saçmalıyosun diyen birileri olabilir
Bunun sebebini ben de kendime sordum,sonuç olarak vardığım yer birtakım konularda utangaç halimi yenmemde baya bir yardımı olmuştu sanki zamanında ,paranoyak vaziyetlerimden kurtarıp beni bir düzene sokmuş gibiydi ,bir de kendimle yüzleşmek için belli bir vakit ayırmak da ruh sağlığıma iyi geliyordu sanki,veya hepsi bahane
Dediklerimin hiç birisinden de emin değilim tam sebebini bilmiyorum ama belli bir vakit ayırma ve neler ortaya çıktığını görebilme isteğiydi o zaman benimkisi orası kesin .Şimdi de birşey değişmedi bu konuda.
Bu bi kaç yazdığım şey de bunları kendime itiraf etmemin basın açıklaması gibi birşey.Aslında blogu da kendim için yazıyorum,vait geçince yine kendim için okuyorum ve ben diğer herşeyde olduğu gibi bunu da sadece kendim için yapıyorum.
Sonunda bu kadar konuşmuşken, hiçkimsenin bakmasını istemediğim halde bunları yazdığım için hiç bakası olmayan bir kişinin hatta sadece bir kişinin bile eski yazdığım "şey"lere bakmasını (hiç de niyeti olmadığı halde ) sağlamış olacağım
Tamamen kendi kendimin üzerine gidiyorum.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yazmak tehlikelidir, bu tehlike beni de kapsayacak. çok yakında. bekleyin :p

srqluciddreaming dedi ki...

hayır bebeem benim için yazıon , sen benimsin huleyn ! :P

srqluciddreaming dedi ki...

meleek bizi diskoya götürme , yazı yaz huleyn , hep bakıom bişi yazmıon böhue